Na posypání
Postup
vlevo verze bez oleje, vpravo s olejem (bez oleje je mnohem chutnější) |
vlevo verze bez oleje, vpravo s olejem (bez oleje je mnohem chutnější) |
Moje jméno je Nikol, ale na internetu vystupuji pod přezdívkou Nikolas. Mou největší láskou je Indonésie, která se před několika lety stala mým domovem. Jsem cestovatelka závislá na nezávislém cestování, youtuberka, indonesistka a blogerka. Články z tohoto vzdáleného kouta světa pro vás píšu už od roku 2013.
Mě se líbilo na Weh v Aceh. 😸 Díky za tipy, Nikol!…
Děkuju za podporu a přeju krásnou dovolenou! :-)
Ahoj Nikol, jmenuji se Jaroslav a od 27.2.2023 do 19.3.2023 se budu…
Ahoj, s touto aplikací nemám zkušenosti, ale v blízké budoucnosti mám v…
Ahoj, díky za super článek. To se spisovnou Indonéštinou jsem přesně ne-chtěla…
Nejobsáhlejší český blog o Indonésii. Už deset let psaný s láskou nejen k této nádherné zemi, ale také k cestování, kultuře a historii.
©2013-2023 NikolasCestuje – Všechna práva vyhrazena.
5 komentáře
A kdy bude další pokus? mě to moc chutnalo i přes to že to bylo trochu připálené 🙂
Promluvil spatny pomocnik… Priste to vypilujeme! 🙂
jak špatný kdybych tam nebyl tak by to dopadlo mnohem hůř 🙂 jsem zachránil celou situaci 🙂
No a udělat na klasickém litinovém tálu by to nešlo? Jestli je pointou toho, že to má být nasucho… Ten bude mít jistě řada babiček v kuchyni, jak jinak třeba na klasické lokše, když neměly teflonky. 🙂
Pointou je hlavně ta poklička. Jakmile to nepřikryješ, nikdo z toho terang bulan nevyjde. Oni používají toto: http://kuc.cz/f17jna
Chtěla jsem si to přivést, ale je to docela těžké, takže jsem to nakonec nekoupila.